ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ
Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των online πρότυπων Σεμιναριών αναφορικά με την αξιολόγηση μαθητών ανά σχολική τάξη, σύμφωνα με την υπάρχουσα ύλη του Υπουργείου Παιδείας και την Παιδιατρική Αναπτυξιακή θεώρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.
Τα Σεμινάρια συνοδεύονται με το υπό δημοσίευση βιβλίο του Δρ Δημήτρη Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, "Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Σχολικής Αξιολόγησης κατά Δημητρίου". Οδηγός για Γονείς και Ειδικούς για μαθητές Δημοτικού Σχολείου, σε δύο τόμους.


Το Πρόγραμμα, το οποίο διατίθεται για πρώτη φορά από την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, περιλαμβάνει τεστ αξιολόγησης, ανά Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για την αρχή, μέση και ολοκλήρωση κάθε σχολικού έτους. Δηλαδή δίνει την δυνατότητα σε κάθε γονέα ή ειδικό, να ελέγξει αν το παιδί του, ανά χρονική περίοδο, συμβαδίζει με το αντίστοιχο επίπεδο το οποίο ορίζει η επίσημη ύλη. Συνολικά, πρόκειται για 18 ξεχωριστά τεύχη αξιολογητικών τεστ.


Αν κάποιο παιδί, σύμφωνα με τα τεστ αξιολόγησης, δεν επιτυγχάνει τον στόχο, τότε παρέχονται οι κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές, για να γίνει διερεύνηση του θέματος ή παραπομπή.


Το Πρόγραμμα, σύμφωνα και με το βιβλίο του Δρος Δ. Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, θα δώσει τα ορόσημα για το πότε ανησυχούμε μαθησιακά και τί μπορούμε να κάνουμε, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, κάθε παιδιού και πιθανές λύσεις.
Τα τεστ Αξιολόγησης, θα περιλαμβάνουν τους βασικούς Τομείς της Γλώσσας και Μαθηματικών.


To πρώτο Σεμινάριο εκμάθησης του Προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2016 στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός και δόθηκε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και Πιστοποίησης Χρήσης του τεστ, από την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορική Παιδιατρικής. Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί πάνω από 200 ειδικοί Πανελλαδικά και στην Κύπρο.


Όσοι ενδιαφερόμενοι το επιθυμούν, υπάρχει πλέον η δυνατότητα παρακολούθησης online σεμιναρίου, με χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης και παροχής δυνατότητας Επίσημης Χορήγησης του Προγράμματος. Η αγορά απλώς του βιβλίου, δεν δίνει τη δυνατότητα επίσημης χορήγησης αλλά πρόκειται για ατομική -προσωπική μόνο χρήση και όχι ως επίσημο εργαλείο αναφοράς.


Το βιβλίο και τα τεστ αξιολόγησης, διατίθενται επίσης ξεχωριστά, αλλά χωρίς δυνατότητα χόρήγησης πιστοποιητικού παρακολούθησης στην τιμή των 40 ευρώ και για τους δύο τόμους.

Κόστος Παρακολούθησης Σεμιναρίου online ή στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός 50 ευρώ συν ΦΠΑ. (διευκρινίζουμε ότι δεν περιλαμβάνει την αγορά των βιβλίων του προγράμματος).


Κόστος βιβλίου και τεστ αξιολόγησης (Α' & Β' τόμους): 40ευρώ συν έξοδα αποστολής, εφόσον αυτή απαιτείται. (διευκρινίζουμε ότι δεν περιλαμβάνει την συμμετοχή στο σεμινάριο και δεν παρέχει την δυνατότητα επίσημης χορήγησης

Η κατάθεση για το σεμινάριο γίνεται στον Λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς

5079-052212-131, στο όνομα Δημήτριος Δημητρίου του Κωνσταντίνου. Για αποστολές στο εξωτερικό παρακαλώ χρησιμοποιείστε το IBAN είναι GR60 0172 0790 0050 7905 2212 131

Χορηγείται απόδειξη αλλά και τιμολόγιο κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία τηλ 6994138988κα Μαρία Κρεμμύδα.


Για συμμετοχές στα Σεμινάρια, παρακαλώ αποστείλατε email drdimi@yahoo.com ή γραπτό μήνυμα στα τηλ 6947908479και 6994138988 ή καλύτερα συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση που παρέχεται πιο κάτω.

Online Πρόγραμμα Πιστοποίησης Σχολικής Αναπτυξιακής Αξιολόγησης κατά Δημητρίου

Επιθυμώ:
Ιδιότητα